Beleef het BENEFIET Vrijheidsconcert 2023

Beleef het BENEFIET Vrijheidsconcert 2023Op zaterdag 4 november speelt de Marinierskapel der Koninklijke Marine de sterren van de hemel bij het Benefiet Vrijheidsconcert 2023 in de Junushoff in Wageningen.

Rotaryclub Wageningen organiseert dit benefietconcert nu voor de tweede keer, waarbij alle winst naar een goed doel gaat. Dit jaar is dat het nieuwe clubhuis voor Scouting Wiltgraeff in Wageningen. Het clubhuis is echt op, en te klein ook. Vele kinderen staan nog op de wachtlijst. Staat het nieuwe clubhuis er, dan kan de ruimte op de vrije dagen bovendien voor buitenschoolse opvang worden gebruikt. Heel veel buitenplezier dus, voor heel veel Wageningse kinderen.

De Marinierskapel gaat ons verrassen met een veelzijdig programma van klassieke harmonie- tot swingende bigbandmuziek en andere populaire nummers. Het orkest staat onder leiding van dirigent Erik van de Kolk en wordt versterkt door gastzanger Franklin Brown.

De Marinierskapel treedt kosteloos op en Rotaryleden organiseren dit als vrijwilliger. Dus hoe meer bezoekers, hoe meer steun voor dit mooie doel. Voor meer info kijk op https://www.rotarywageningen.nl/benefiet-vrijheidsconcert-2023/.

Koop meteen online een kaartje bij de Junushoff: https://www.junushoff.nl/programma/7986/marinierskapel/benefiet-vrijheidsconcert-2023
Een ticket kost € 20. Wil je het goede doel nog extra steunen met € 5 per ticket? Vul dan ‘donatie’ in als actiecode.

SLUIT
SLUIT