Californicated, Red Hot Chili Peppers tribute bij LoburgLive

Californicated, Red Hot Chili Peppers tribute bij LoburgLiveA tribute to the Red Hot Chili Peppers

De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tribute band. De mannen van Californicated brengen op hun eigen unieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen! We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated!

🗓️ March 25th 2023
🚪 Doors open 22:00
🕚 Band starts 23:00
🎟️ Tickets €10,-
tickets: https://www.loburg.com/agenda

SLUIT
SLUIT