Continental Call feat. Teus Nobel: ‘Tanto Amor’

Continental Call feat. Teus Nobel: 'Tanto Amor' ‘‘Continental Call’ is de titel van de nieuwe serie wereldmuziek concerten die we sinds vorig seizoen programmeren. De serie brengt geweldige Nederlandse en buitenlandse musici naar Kernhem om voor u te spelen. De stijlen lopen uiteen van Braziliaans, Latin-Jazz, Venezolaans tot Flamenco, Tango en vele mengvormen daartussen.

Voor het derde concert van Continental Call in 2021 mogen we een kersverse Edison winnaar verwelkomen, namelijk Teus Nobel. De trompettist, bandleider en componist ontving deze prijs in 2020 voor zijn album ‘Saudade’, waarop hij de muziek van Tom Jobim vertolkt, samen met een strijkerssectie. Het album ontving lovende recensies in de pers en uiteraard zal hij een aantal stukken van ‘Saudade’ op het concert spelen.

Maar er is nog meer te melden, want Teus’ nieuwste CD ‘Tanto Amor’ is uit! Op deze CD staan de composities van de 75-jarige Ivan Lins centraal. Lins is een van de bekendste vertolkers van de MPB, de Musica Brasileira Popular. Hij is bekend over de hele wereld en zijn composities werden onder meer vertolkt door Toots Thielemans en Elis Regina.

Zijn muziek zal prachtig worden vertolkt door Teus Nobel en brengt warmte, melancholie en verlangen met zich mee.

Genoeg te genieten dus voor de liefhebbers van wereldmuziek bij dit bijzondere concert. U kunt het concert zowel live in Huis Kernhem bijwonen als streaming vanuit uw huiskamer. Het aantal live-kaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

Bezetting: Teus Nobel (trompet), Jeroen Vierdag (bas), Marcel Serierse (drums), Edgar van Asselt (piano)

SLUIT
SLUIT