Dagfragmenten

DagfragmentenOp zaterdag 4 februari brengt Anyta Holst gedichten ten gehore uit haar dichtbundel “Dagfragmenten”, omlijst door vioolmuziek van Hannah Degenaar, van 15.00 uur tot 16.00 uur in Museum de Casteelse Poort te Wageningen. Opgeven kan via info@casteelsepoort.nl
Anyta heeft op dit moment een tentoonstelling met haar meest recente tekenwerk in het Koetshuis van het Museum onder de titel “De kracht van hoop”. Deze tentoonstelling is nog te zien tot 27 februari.
Over haar “Dagfragmenten” zegt ze; Er zijn van die momenten op een dag die me bijzonder raken en die ik dan als het ware wil vasthouden en zo ontstaat een gedicht.
Hannah speelde vanaf haar 7de jaar viool.
Komende uit een muzikaal gezin was het spelen op het gehoor haar ingang in de muziek.
Op zeer jonge leeftijd kwam zij in aanraking met Zigeuner muziek, eerst de traditionele vorm en later de Gipsy-Jazz.
In de tachtiger jaren verzorgde zij met haar viool bij verschillende kunstenaars in Amsterdam de begeleiding van hun gedichten, waaronder die van Aja Waalwijk en Simon Vinkenoog.
Hannah Degenaar (1956 te Hilversum) is naast violiste ook euritmiste en beeldend kunstenaar, haar serie “Patrimonium vernieuwd, van heimwee naar nieuwe kansen” is door de Casteelse Poort in 2019 aangeschaft.
Welkom zaterdagmiddag 4 februari in museum De Casteelse Poort,
Bowlespark 1a Wageningen.
Opgeven kan via info@casteelsepoort.nl

SLUIT
SLUIT