Dansfeest in “De Wilde Wereld “

Op zaterdag 30 september vanaf 21.30 uur eindelijk weer een spetterend OGDD dansfeest in ” De Wilde Wereld” . Dit keer met naast Wiebe ook de nieuwe DJ Yvy. Door de komst van Yvy gaan ze nog meer terug naar de basics. Zij zal veel van haar muziek direct met vinyl vanaf haar twee draaitafels verspreiden.

Ook samen met Yvy weer een melange van dansvloerdwingende (retro)pop, funk, rock&roll, soul, (hard)rock, twist, latin, disco, wereldmuziek en reggae. Tijdens deze tijdreis van 60’s tot het heden kijgen de populaire 70’s en 80’s zeker aandacht. Het wordt weer een ongedwongen en laagdrempelig dansfeest voor alle generaties (neem gerust je ouders of kinderen mee; Wiebe en Yvy zijn ook schoonvader/ schoondochter). Een gezellige avond waarnaar je zowel als groep als in je eentje kunt gaan. Dansen op goede muziek gebracht met een aanstekelijk enthousiasme; veelal herkenbaar en soms alternatief. Stilstaan is wederom geen optie!!!

Ook zullen er weer swingende historische en hedendaagse beeldopnamen van live optredens worden getoond op een groot scherm. Tina Turner zal zeker haar plekje krijgen. Een toegangskaartje kost €5,00, waarvan een deel gaat naar het goede doel V!VE l’Initiative voor meisjes en vrouwen in Burkina Faso, Mali en Ghana.

SLUIT
SLUIT