De top van de Skandinavische Nordic Jazz-scéne komt naar Wageningen!

De top van de Skandinavische Nordic Jazz-scéne komt naar Wageningen!NORDIC JAZZ FESTIVAL
Junushoff opent het theaterseizoen op vrijdag 16 en zaterdag 17 september met een klapper: het tweedaags internationaal Nordic Jazz Festival 2022. In samenwerking met Jazz in Wageningen kondigt Junushoff een fantastische line-up aan met internationaal vermaarde en getalenteerde jazzmusici uit Noorwegen, Zweden en Denemarken. Acht concerten in twee dagen tijd met de top van de Skandinavische Nordic Jazz-scene. Het belooft een prachtig festival te worden!

Line-up
Vrijdag 16 september: The Source – Bobo Stenson Trio – Carsten Lindholm Trio – Oddgeir Berg Trio
Zaterdag 17 september: Espen Eriksen Trio – Maridalen Trio – Bobo Stenson solo – Lars Danielsson Liberetto Quartet

Bobo Stenson Festival artist
De wereldberoemde pianist Bobo Stenson is festival-artist en zal op beide dagen een concert geven. Op vr met zijn trio en op za een solo-concert. Hij werkte onder meer met Palle Danielsson, Sonny Rollins, Stan Getz, Gary Burton, Don Cherry en Jan Garbarek. Speelde voor Blue Note en ECM. Een muzikant dus waarin wel heel veel jazzgeschiedenis bij elkaar komt.

Tickets
Kaartjes zijn per dag (€45) te koop. Wil je de twee volle dagen genieten van het festival, dan betaal je €65. Vrienden van JIW, studenten en jongeren t/m 18 jaar kunnen een dagticket voor een gereduceerde prijs van € 30 kopen.
Ticketverkoop via Junushoff.

Meer informatie
https://nordicjazz.nl/nl

SLUIT
SLUIT