Decemberexpositie “Wageningse bruggetjes” in de Bblthk

In en rond Wageningen hebben we te maken met veel soorten water, denk bijvoorbeeld aan de grachten in de stad maar ook aan het water in het buitengebied zoals in de uiterwaarden en de Binnenveldse Hooilanden. We lopen en rijden graag langs het water, maar het is ook handig om eroverheen te kunnen gaan. Heeft u weleens gelet op de grote diversiteit aan bruggen die er is? Van steen of van hout, met of zonder leuning of hekwerk, alleen voor voetgangers/ fietsers, of voor al het verkeer. In deze tentoonstelling van Vereniging voor Beeldende Kunst Het Gelders Palet zijn vele bruggen te bewonderen, vastgelegd onder verschillende gezichtshoeken en met een variatie aan technieken. Daarnaast is er ook vrij werk te zien.
Een groot deel van de schilderijen is te koop; wellicht een aardig decembercadeau? Van elk verkocht werk komt een deel van de opbrengst ten goede aan de vereniging.
Het Gelders Palet heeft circa 80 leden die hun teken- en schildervaardigheden op hun eigen niveau verder ontwikkelen tijdens open ateliers en cursussen. Heeft u interesse, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen in het atelier aan de Kamerlingh Onnesstraat 1. Op de website http://www.hetgelderspalet.nl vindt u alle informatie.

SLUIT
SLUIT