Deelnemers gezocht voor de Scratch Muziekdag Puccini Messa di Gloria

Deelnemers gezocht voor de Scratch Muziekdag Puccini Messa di GloriaSamenvatting

Amateur musici in Wageningen, opgelet! – Op 21 september 2024 organiseren Het Wagenings Symfonie Orkest en Het Andere Koor (HWSO/HAK) een Scratch Muziekdag in de Grote Kerk te Wageningen. Op één dag studeren enthousiaste zangers en instrumentalisten een muziekstuk in én eind van de middag voeren ze het voor publiek uit. Voor deze uitdagende muziekdag worden deelnemers uit Wageningen en omstreken gezocht.

Aankondiging

HWSO/HAK start het nieuwe seizoen met de organisatie van een Scratch Muziekdag: Puccini Messa di Gloria op 21 September 2024. Muzikanten en zangers met ervaring uit Wageningen en omstreken zijn van harte welkom!
Gedurende de zaterdag studeren alle deelnemers de Messa di Gloria in onder leiding van de dirigent. Al snel zal blijken hoe leuk het is om met elkaar dit tot stand te brengen. De Scratch Muziekdag wordt besloten met een concert voor publiek.
De muziekpartijen worden ruim van tevoren gedeeld met de deelnemers. Zo kan ieder zich van tevoren al op de Scratch Muziekdag voorbereiden.

Samen muziek maken is leuk! Daarom hopen we dat dit evenement zal inspireren en ook instroom van nieuwe koor- en orkestleden met zich mee zal brengen.

• Locatie: Grote Kerk, Markt 1 te Wageningen
• Datum: zaterdag 21 september 2024
• Tijd: inloop ca 9.00 uur
• Concert: ca 17.00 uur
• Kosten deelname: 20 € per persoon, incl. koffie en thee; lunch niet inbegrepen.

Heb je zin om deel te nemen aan de Scratch Muziekdag? Kijk voor meer informatie en een aanmeldingsformulier op

https://www.hwsohak.nl/algemeen/scratch2024

Plaatsing zal gebeuren op volgorde van aanmelding.

Belangrijk!
• Inschrijven voor 15 juni 2024
o Weliswaar blijft de inschrijving open tot 1 september maar op 15 juni beslissen we of we genoeg inschrijvingen hebben om het project haalbaar te laten zijn
• Bij voldoende deelname gaat het project door en krijg je automatisch een betalingsverzoek en wordt je deelname definitief.
• De bladmuziek wordt als PDF ter beschikking gesteld en kun je dan afdrukken of op een tablet zetten

Voor vragen en aanvullende informatie graag contact opnemen met: scratch2024@hwsohak.nl

SLUIT
SLUIT