Dinnershow Christmas Special | Studio26

De kou trekt het land binnen, de dagen worden korter en de T-shirts maken plaats voor dikke truien. Dat kan maar één ding betekenen: december is in aantocht dus weer tijd voor Dinnershow Christmas Special. Een avond uit voor families, vriendengroepen of collega’s die het jaar op een bijzondere manier willen afsluiten.

Elke editie is de show gebaseerd op een uniek thema. Voor deze Dinnershow Christmas Special wordt het verhaal van De Notenkraker gebruikt als inspiratiebron voor de choreografieën. Naast een sfeervolle show vol zang, dans en entertainment verzorgd door Rijn IJssel studenten, kan er ook genoten worden van een met zorg samengesteld viergangendiner. Dit bijzondere evenement wordt dit jaar voor de vierde keer in de Ogtent in Duiven georganiseerd.

Vanuit een gezamenlijke passie voor talentontwikkeling is de unieke samenwerking tussen Studio26, Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Rijn IJssel Creatieve Industrie ontstaan en werd Dinnershow Goud geboren, die jaarlijks in het voorjaar plaatsvindt. Vijf jaar geleden werd daar de kersteditie aan toegevoegd.

Het idee achter de dinnershow is om het onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Studenten van de dansopleiding Show Allround en Urban en de Nederlandse Musical Academie van Rijn IJssel krijgen de kans om in een professionele omgeving vlieguren te maken. Zo doen ze praktijkervaring op én kunnen ze aan een breed publiek laten zien wat ze in huis hebben.

SLUIT
SLUIT