Doelum Live viert met Sun Inside en Lianne & Friends 100 jaar Renkum

Doelum Live viert met Sun Inside en Lianne & Friends 100 jaar RenkumSun Inside
Deze Renkumse band, bestaande uit vader Addo (zang) en zoon Marlon Kruizinga (zang) en Sander Eggen (gitaar), speelt akoestische luistermuziek met meerstemmige zang. Heel divers, van de WestCoast sound tot covers van Eels, Jackson Browne, Extreme, Bowie en Venice. Ga met Sun Inside mee op een generatie-overstijgende ontdekkingsreis!
Addo is acteur, zanger en doceert zang. Hij heeft in grote musicals (o.m. Elisabeth, West Side Story, Les Misérables, Tarzan en Oorlogswinter) geacteerd en gezongen in binnen- en buitenland. Zijn zoon Marlon treedt in de sporen van zijn vader en heeft grote zangkwaliteiten en is Filosoof. Sander Eggen is docent gitaar, muziektherapeut, fotograaf en speelt in diverse andere bands en formaties. Hij ondersteunt de zang van Sun Inside op gitaar.
Addo Kruizinga -zang
Marlon Kruizinga -zang
Sander Eggen – gitaar
Lianne & Friends
Door hun muzikale ervaringen door de jaren heen, weten zij als groep vrienden er een spontane happening van te maken waarbij er de nodige interactie is tussen hen en het publiek. Het uitgebreide repertoire bestaat uit muziek voor jong & oud. Een programma boordevol heerlijke muziek en entertainment. De band speelt soul-pop-funkcovers van de jaren 60 tot de jaren 90 van A tot Z van toen en nu. Van easy listening tot heerlijk dansnummers. Vaak ook in een eigen jasje gestoken.
Samen maken ze er een feestje van, zodat mensen er mooi op terug kunnen kijken. Laat u verrassen en entertainen door Lianne & Friends! Haal je dansschoenen maar uit kast, want er zal gedanst worden!
Lianne Geurts – zang
Rob Stolsz – gitarist/zang
Frans Stolsz – bassist/zang
Stefan Stolsz – drummer/ zang
Micheal Albin – toetsenman

Het optreden van Sun Inside en Lianne & Friends zal plaatsvinden op zondag 25 juni vanaf 16.00 uur in MFC Doelum. De entree is gratis en iedereen is welkom om 100 jaar Renkum te vieren.

SLUIT
SLUIT