Eerste Liefde: Boekenweek in de bblthk

Met poëzie en muziek wordt op woensdag 13 april in de bblthk de Boekenweek gevierd. Het thema is Eerste liefde, deze avond herbeleefd met het werk van dichter Ingmar Heytze en muziekmakers Herman Groenestein en Walinda de Jong. Aanvang 20.00 uur. Toegang €7,50. Bibliotheekleden krijgen korting.

De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers (van muziek). Groenestein en De Jong nemen muzikale gasten mee.

Ingmar Heytze
Voormalig stadsdichter van Utrecht, Ingmar Heytze, schrijft gedichten en proza en is een van de meest geliefde hedendaagse dichters van Nederland.
Meer informatie: http://www.ingmarheytze.nl

Herman Groenestein
Herman Groenestein speelt en componeert muziek,
werkt als muziekdocent en artistiek leider van de Wageningse a-capellagroep Dames&Heren. Meer informatie: http://wageningenmuziekles.nl/

Walinda de Jong
Edese Walinda de Jong is singer-songwriter: “Ik vertel zingend, schrijvend en pratend mijn verhaal over zingevende onderwerpen en geef je er zin in!”
Meer informatie: walinda.nl

Boekenweek
De Boekenweek is een sinds 1932 jaarlijks terugkerende tiendaagse ter promotie van het (Nederlandstalige) boek. Meer over de Boekenweek: http://www.hebban.nl/boekenweek

SLUIT
SLUIT