Expositie: Verhalenverteller Idger

Expositie: Verhalenverteller IdgerExpositie en Artist in Residence:
Verhalenverteller Idger & Storyteller Ziep
In de bblthk
15 maart tot 20 april

Idger Zwiers
Ik ben Idger en ik speel met vormen, even lekker niet nadenken en gewoon flowen. Zo maak ik kleine wereldjes waarin je kunt dwalen.
Ik ben een echte verhalenverteller. Ik hou er van om verhalen te vertellen die inspireren en kietelen. Met mijn verhalen en mijn kunst, kom ik weer in contact met mezelf en mijn gevoelens. En wie weet misschien dat ik jou inspireer in het vertellen van jouw verhaal.

Wil je mij inhuren als publiek spreker en verhalenverteller:
(info@) Idgerstoryteller.com
En voor meer kunst en merch:
Storytellerziep.com (/shop)

Idger Zwiers
I am Idger and I play with shapes, just not thinking for a moment and just flow. That way I make little worlds to wander in. I am a real storyteller. I like to tell stories that inspire and tickle.
With my stories and my art, I become more myself and in touch with my feelings. And who knows, maybe, I inspire you in telling your own story.

Want to hire me as a public speaker and storyteller:
(info@)Idgerstoryteller.com
For more art and merch:
Storytellerziep.com (/shop)

——————————————————————————
Expositie
Mijn kunst is intuïtief. Lekker spelen met vormen en de inkt laten vloeien. Ik begin ergens, en heb geen idee wat er gaat gebeuren. Zo maak ik kleine wereldjes waarin je kunt dwalen. Wonderlijke werelden waar je van alles in kan zien. Van alles bij kan voelen. Ja, alles mag. Kijk maar, ervaar maar. Alles mag

Workshop
Zaterdag 23 maart geeft Idger een tekenworkshop in de bblthk.

AiR / Artist in Residence
Tijdens mijn Artist in Residence ga ik verder spelen met de workshop-tekening. En daarnaast mezelf uitvogelen van mezelf in verhalen en vormen. Tijdens mijn artist in residence geef ik je een klein kijkje in de keuken. Hoe fijn/moeilijk/interessant/uitdagend de puzzels zijn die voor mij liggen. En tegelijkertijd hoe de werken als vanzelf ontstaan. In een proces van even mijn hersenen uit en mogen zijn.

Exposition
My art is intuitive. Playing with shapes and just letting the ink flow. I start somewhere, and have no idea of what is going to happen. That way I make little worlds to wander in. Delightfull worlds where you can see all sorts of things. Can feel all sorts of things. Yes, everything is allowed. See, feel, anything, yes you may.

Workshop
Saturday 23-03-2024 Idger hosts a Intuitive drawing workshop.

Artist in Residence
During my Artist in Residence I will continue to play with the workshop-drawing. And figuring myself out via stories and shapes. During my Artist in Residence I give you a small insight behind the scenes. How delightful/tough/interesting/challenging these puzzles are who are in front of me. And at the same time how these works shape themselves. In a process of turning my brain of and let it just be (me).

SLUIT
SLUIT