Het Wildlife Film Festival komt naar Wageningen

Het Wildlife Film Festival komt naar WageningenVan 9 tot 12 november kun je in het Heerenstraat Theater genieten van de mooiste natuurfilms tijdens de eerste editie van Wageningen Wildlife.

Gedurende deze vier dagen kun je kiezen uit een ruim aanbod natuurfilms met dagelijkse paneldiscussies met natuurexperts. Het hele weekend wordt je meegenomen naar de meest bijzondere uithoeken van de wereld.

Het festival opent op donderdagavond 9 oktober met de film Patrick and the Whale. Met verbluffende onderwaterbeelden toont Patrick Dykstra zijn relatie met potvis Dolores en haar fascinerende aard. In Cactus Hotel wordt je meegenomen naar de gortdroge woestijnen, terwijl je in Life of Mohéli meemaakt hoe het leven op een tropisch eiland in de Indische oceaan is. In het voor de Flamingo Grand Prix genomineerde Once upon a time in Tsavo laten beroemde regisseurs Mark Deeble en Victoria Stone op een weergaloze wijze zien hoe dieren op de Keniaanse savanne overleven, juist door soms samen te werken.

Koop je tickets op de website van het Heerenstraat Theater. De tickets kosten €12,50 voor volwassenen en €10,50 voor jongeren t/m 25 jaar. Wil je meerdere films zien? Maak dan gebruik van de10-rittenkaart die je met twee personen kunt aanschaffen. Daarmee kun je dus per persoon wel vijf films zien.

Wanneer
Van 9 november 2023 tot en met 12 november 2023

SLUIT
SLUIT