Huis Kernhem te Ede toont expositie ‘INZICHt’ van kunstenaarscollectief Neo Volente

Huis Kernhem te Ede toont expositie ‘INZICHt’ van kunstenaarscollectief Neo VolenteIn de periode van 29 oktober tot en met 13 november op zaterdagen en zondagen van 12 tot 17 uur, is in Huis Kernhem te Ede het werk te zien van de acht kunstenaars van het kunstenaarscollectief Neo Volente. In deze tentoonstelling tonen deze kunstenaars hoe zij de wereld op dit moment beschouwen.

De expositie is resultaat van een verbond dat acht ervaren kunstenaars in 2017 in Wageningen sloten. Vriendschap en interesse in elkaars werk waren de aanleiding. Door de jaren heen groeide er een sterke onderlinge band, die zich gaandeweg steeds meer concentreerde op de kwalitatieve verbetering en de inhoudelijke verdieping van het werk.

Tijdens het werkproces behield elk zijn eigenheid, terwijl de groep de ontwikkeling van het werk stimuleerde en steunde.

Vanuit deze inspiratie ontstond de expositie ‘INZICHt’. Met schilderijen, papierkunst, textiele werken, installaties, sculpturen en tekeningen. Van Thea Vos, Wietske Schoenmaker, Anja van Rennes, July Leesberg, Anneke Hermkens, Yvonne Evers, Judith Brouwer en Jacqueline van Bergeijk.

Locatie: Huis Kernhem Kernhemseweg 7, 6718 ZB Ede
Tijd: 29 oktober/13 november 2022, za en zo van 12-17u
Toegang: gratis
Informatie: http://www.neovolente-art.nl, https://www.huiskernhem.nl

SLUIT
SLUIT