inschrijving Culturele Ronde 2024 geopend

Persbericht
Wageningen, 27 november 2023

Aanmelden voor Culturele Ronde Wageningen 2024

Onze stad heeft veel talentvolle kunstenaars. Dat kun je in het voorjaar van 2024 met eigen ogen zien bij de open-atelier-route ‘Culturele Ronde Wageningen’. De voorbereidingen zijn al in volle gang en Wageningse kunstenaars kunnen zich nu aanmelden voor dit tweejaarlijks kunstevenement.

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 vindt de atelierroute plaats. Deelnemende Wageningse kunstenaars stellen dan hun atelier of tentoonstellingsruimte open voor publiek. Van 23 maart t/m 6 april wordt in Museum De Casteelse Poort een overzichtstentoonstelling gehouden, waarin van iedere deelnemende kunstenaar een werk te zien zal zijn. Zo kun je als bezoeker ruim voor het weekeinde van de Culturele Ronde al een keuze maken welke kunstenaars je op 6 en 7 april in hun atelier wilt bezoeken.
In 2022 deden 75 kunstenaars, organisaties en galeries mee, en zo’n 200 basisschoolleerlingen. In totaal zijn er zo’n 8000 bezoeken afgelegd, exclusief de bezoekers in de bibliotheek, waar ook kunst te zien was.

Aanmelden
Kunstenaars die verbonden zijn aan Wageningen en meer willen laten zien van hun werk, kunnen zich nu aanmelden voor de Culturele Ronde 2024. Op de website staat alle benodigde informatie: http://www.cultureleronde.nl/meedoen. Heb je nog vragen, mail dan info@cultureleronde.nl.

Voor de redactie: Neem contact op met Irene Paridaans via
E info@cultureleronde.nl.

SLUIT
SLUIT