Jalafusi Big Band met Latin & More bij Doelum Live in Renkum

Jalafusi Big Band met Latin & More bij Doelum Live in RenkumDe Edese Jalafusi Big Band is een enthousiast collectief van gevorderde muzikanten. De band is onder leiding van dirigent Maurice Ditmer, die het beste uit de band weet te halen. De band speelt Jazz, Latin, Funk en meer. Ieder jaar speelt de band verrassende concerten met thema’s als Motown, Filmmuziek, Gospel, Classic Jazz en Latin. De band staat open voor samenwerking met andere disciplines, zo werd al een paar keer samengewerkt met salsadansers, met breakdancers en een gospelkoor. Speciaal voor Doelum Live komt zangeres Margje Vleck met de band mee.
Bij het laatste optreden van Jalafusi in 2023 bij Doelum Live speelt de bigband nog een keer de mooiste nummers uit hun Latinprogramma van afgelopen zomer. Denk aan zonnige stranden en Latijns Amerikaanse vrolijkheid met Latin stijlen als bossa nova, latin jazz, latin pop, salsa en samba.
Dus neem je dansskills en dansschoenen mee! Daarnaast speelt de band nog enkele andere mooie nummers uit recent repertoire.

De Jalafusi Big Band zal optreden op zondag 26 november in MFC Doelum in Renkum. Aanvang 16.00 uur.
De entree is gratis.
Fotograaf: Cindy de Jong.

SLUIT
SLUIT