Jonge muzikanten op het podium

Jonge muzikanten op het podiumEén instrument, eventueel aangevuld met zang: dat is het minimale wat nodig is voor een mooi nummer. Het is precies wat je kunt verwachten van de muzikanten van Young Songwriters Showcase op 2 maart in de bblthk.

Tijdens de avond pakken jonge talentvolle muzikanten (<27 jaar) het podium om muziek op hun eigen manier te laten klinken. Een simpel concept, bedacht en georganiseerd door Michiel Wallinga (18), zelf muzikant. Hij nam het initiatief voor deze muzikale avonden omdat hij jonge artiesten een podium wil bieden.

Op 1 februari vond de eerste editie plaats in de bblthk en bezoekers waren zo enthousaist dat Young Songwriters Showcase in elk geval tot de zomer maandelijks terugkomt. De volgende edities zijn gepland op 2 maart, 4 april en 2 mei.

Voor meer informatie kijk op bblthk.nl/agenda. Oók als je zelf een keer het podium wilt pakken. Let op: de muzikanten zijn weliswaar jonger dan 27 jaar, maar bezoekers van alle leeftijden zijn van harte welkom om te komen luisteren.

SLUIT
SLUIT