Kaartverkoop voor Rhinegold Festival 2023 is gestart!

Kaartverkoop voor Rhinegold Festival 2023 is gestart!Het programma voor het aankomende Rhinegold Festival 2023 is bekend en daarmee is ook de kaartverkoop van start gegaan!

Op 12, 13 en 14 oktober klinkt er weer prachtige klassieke muziek in de binnenstad van Wageningen. Elk Avondconcert vindt plaats in de Grote Kerk Wageningen en heeft elk een eigen thema:

– Donderdag 12 oktober 20:00 uur ‘Identical’
– Vrijdag 13 oktober 20:00 uur ‘Contrasts’
– Zaterdag 14 oktober 20:00 uur ‘Synergy’

Verder zijn het Lunchconcert en Wandelconcert (i.s.m. bblthk en Hotel de Wereld) weer gratis toegankelijk. En het vrolijke pianoduo Beth&Flo keert terug voor het Familieconcert. Een nieuw element dit jaar is het Koffieconcert: i.s.m. Columbus organiseren we op zaterdagochtend een bijzonder en intiem concert. Tickets voor elk concert zijn te bestellen via: https://rhinegold.nl/tickets/

Dit jaar introduceren we een passe-partout voor alle Avondconcerten (exclusief Koffieconcert en Familieconcert). Mocht u elk Avondconcert willen bijwonen, dan kunt u een passe-partout aanschaffen om zo voordeliger uit te komen. Er is maar een aantal van deze tickets beschikbaar.

Voor alle details : https://rhinegold.nl/programma/

SLUIT
SLUIT