Kunst aan het Klompenpad

Kunst aan het KlompenpadWandelaars en fietsers kunnen tijdens het weekend van 21 en 22 mei 2022 onder meer genieten van kunstwerken van hout, glaswerk, keramiek, poëzie, performance art en nog veel meer.

De kunstenaars staan bij hun werken om er iets over te vertellen, een praatje te maken en werken ter plekke aan nieuwe kunstwerken. Troubadour Boudewijn Hansen is aanwezig en laat een van de oudste kunsten zien: het vertellen van verhalen op muziek. En het Stadsmuseum Rhenen maakt een kunstinstallatie over het schilderij van Van Goyen.

‘Kunst aan het Klompenpad’ is een wandel-/fietsroute die start in Rhenen. Op Landgoed De Lieskamp leidt het Klompenpad langs kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het Klompenpad leidt over een prachtig stuk groene en waterrijke natuur. Ter plaatse is géén parkeergelegenheid. Mensen kunnen dus alleen lopend of op de fiets naar de Lieskamp komen.

Op het Landgoed verzorgen de Soroptimisten van club Bennekom & Beekdal voor koffie en gebak, frisdrank en frietjes. De opbrengst hiervan is bestemd voor Mali waar in het kader van het project ‘Trees for Life’ bomen worden gepland voor inkomen, voedsel en positieverbetering van vrouwen en meisjes.

‘Kunst aan het Klompenpad’ staat gepland op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei. Als het slecht weer is, verschuiven we het een weekje (naar 28 en 29 mei). Dit wordt op de website aangekondigd. Houd de site dus goed in de gaten.

Route en meer informatie
Op http://www.thinkpink.studio/kunst-aan-het-klompenpad kan je vanaf 14 mei de aanbevolen wandel-/fietsroutes bekijken. De wandeling/fietsroute start in Rhenen. Maar je kan natuurlijk ook je route uitstippelen over de verschillende klompenpaden tussen Rhenen en Wageningen.

De kunstenaars en hun kunstwerken zijn er van 10.00 ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags.

SLUIT
SLUIT