LENS Theatermakers speelt ‘Zo bedoelde ik het niet […]’

LENS Theatermakers speelt ‘Zo bedoelde ik het niet […]’Je bent in gesprek, maar op een zeker moment lijkt het of jullie een andere taal spreken. Of je denkt een emotie te herkennen bij de ander, maar op een later moment twijfel je over je interpretatie. Of het onderwerp is veranderd, zonder dat je het door had. En wat voel je als je denkt dat de ander het tegen jou heeft, maar als blijkt dat dat helemaal niet het geval is?

Onder leiding van regisseur Bessie Bornkamp zijn 9 spelers van LENS Theatermakers het afgelopen half jaar in het onderwerp ‘miscommunicatie’ gedoken. Hoe communiceren mensen? En waarom gaat dit (zo vaak) fout? Er is veel geïmproviseerd, er zijn video-opnames gemaakt, er kwamen allerlei dieren(manieren) voorbij, er is gewerkt mét en zónder tekst en ‘beweging’ was een terugkerend element tijdens de repetities. Zo is uiteindelijk een zowel fysieke als tekstuele voorstelling ontstaan, waarin we het ongemak, de verwarring, de kwetsbaarheid en de verbinding onderzoeken.

Zo bedoelde ik het niet […] is een ode aan alle keren dat je niet wist wat je moest zeggen of doen!

De voorstelling is vanaf half juni te zien in theater De Wilde Wereld, Burgtstraat 1 in Wageningen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gieterij.

Speeldata- en tijden:
Zaterdag 15 juni, 15h00
Zaterdag 15 juni, 20h30
Zondag 16 juni, 15h00
Zaterdag 22 juni, 15h00
Zaterdag 22 juni, 20h30
Bestel je kaartjes via lensthe

SLUIT
SLUIT