‘LENTEPRIKKELS’ in KAPELexpo in Renkum

'LENTEPRIKKELS' in KAPELexpo in RenkumVan 19 mrt t/m 3 april exposeren 3 kunstenaars in KAPELexpo, Utrechtseweg 131, Renkum. https://www.facebook.com/kapelexpo/
Ineke van de Pol: Haar abstracte werk is veelzijdig door uiteenlopende materiaalkeuze en kleurgebruik. Naast een reeks stadsimpressies toont zij voor het eerst, op basis van boombast, de serie Outer Layers. Ineke gebruikt mixed media-technieken, aangebracht op canvas, paneel of papier.
Trui Raaijmakers werkt bij voorkeur met klei. ‘Spelen’: niet van tevoren bedenken wat het worden zal maar vorm, volume en kleur laten afhangen van het moment. Haar objecten zijn speels en kleurrijk zonder een direct herkenbare vorm. De toeschouwer kan het werk onbevangen ondergaan, er zelf betekenis aan geven.
Piet Zegveld: “Ik gebruik een minimale beeldtaal die verwijst naar moderne stromingen zoals het constructivisme uit de vorige eeuw.” De basis voor zijn huidige werk zijn zeefdrukken in een streng gecontroleerde geometrische stijl. Door het gebruik van andere materialen en schilderen in acrylverf heeft hij de zelfopgelegde beperking van tweedimensionale grafiek geleidelijk losgelaten. In 2016 maakte hij zijn eerste 3D-houten reliëfpanelen, nu te zien in KAPELexpo.

SLUIT
SLUIT