Lichtjesavond om dierbare overledenen te gedenken.

Lichtjesavond om dierbare overledenen te gedenken.Op zondag 5 november om 19.00u is de jaarlijkse Lichtjesavond op begraafplaats De Leeuwerenk, Oude Diedenweg 64 in Wageningen. Het wordt een hartverwarmende avond om dierbare overledenen te herdenken en even stil te staan bij het gemis. Iedereen is welkom!

Bij aankomst krijgt iedereen een kaarsje. Daarmee loop je langs een sfeervol verlichte route tot de natuurbegraafplaats achter op het terrein. Daar houden we een korte ceremonie met mooie teksten en live muziek.

Er zullen ook namen voorgelezen worden. Wil jij dat we ook de voornaam van jouw dierbare overledenen noemen? Laat dat dan even weten bij je aanmelding.

De muziek wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan sopraan Tineke Roseboom (www.tinekeroseboom.com), begeleid door Marinus van Grootheest. Achteraf is er koffie en thee om gezellig na te praten.

Deze Lichtjesavond is er voor iedereen die iemand mist, op welke manier dan ook. Gewoon samenzijn is troostrijk en geeft een diepe verbondenheid. Ook mensen die geen dierbare op de begraafplaats hebben, zijn natuurlijk van harte welkom.

Info en aanmeldingen: LichtjesavondWageningen@gmail.com of tel. 06-50627540. Wie dat wil, kan bij de aanmelding de voornaam van een dierbare overledene opgeven.

De Lichtjesavond wordt georganiseerd door Emma Schotveld (www.zingesprekwageningen.nl) en Petra Sips (www.de-plek.net). Foto: Dieneke Hollmann.

SLUIT
SLUIT