Maak je eigen piece, kom kijken en dansen op festival Aan Hogerwal!

Maak je eigen piece, kom kijken en dansen op festival Aan Hogerwal!Het is zover! Het street-art festival Aan Hogerwal keert terug op zaterdag 8 en zondag 9 juli. Laat je betoveren door 25 street art kunstenaars die de havenmuren bij Bruil omtoveren tot prachtige kunstwerken. Maar er is meer!

Kom kijken naar internationale graffiti artiesten aan het werk (11-18u)

Ook dit jaar is de kern van Aan Hogerwal weer ‘kunst in uitvoering’. Meer dan 25 gasten uit Nederland, België, Frankrijk en Engeland komen onze haven weer updaten met nieuwe rauwe werken op de muren van Bruil. Het hele weekend kun je zien hoe ze te werk gaan.

Maak je eerste eigen piece (13:30-17:30)

Nieuw dit jaar bij het Festival aan Hogerwal zijn de serie workshops. Op de HOF muur is op beide dagen een vrij stuk muur voor iedereen die onder begeleiding zijn of haar eerste piece op de muur wil zetten. Is dat je te ambitieus, dan mag je idee bij de Verfbrigade op een klein canvas/plankje spuiten, ook onder begeleiding. Voor beide hoef je alleen maar oude kleren aan te doen, reserveren is niet nodig.

Geen zin in vieze handen, maar wil je je wel in het zweet werken, dan kun je terecht de MC-workshop, de street workout, de breakdance, afro dance of K-pop workshops. Omdat het aantal plekken hier beperkt is, is reserveren handig (via de website).

Hiphop all day: dj collectief 4XL, Ocho & Ibs en Kleine Crack! (14-22u)

De hele dag door host hiphop dj collectief 4XL een eigen podium bij de ‘trechter’, waar je ook kunt eten en drinken, zodat je niet naar huis hoeft en kunt blijven voor het avondprogramma. Want op zaterdagavond treden vanaf 19:30 Kleine Crack & Slagter en Ocho & Ibs op, bij de HOF-muur! Gratis!

Dansvoorstellingen: Like A Phoenix from the Ashes (20u zat, 17:30 zon) en Celebration of Differences (15:30 beide dagen)

Nog meer! Overdag speelt Bransz de met haar leerlingen en begeleiders uitgewerkte dans ‘Celebration of Differences’, die gratis toegankelijk is. Op zaterdag- en zondagavond sluit Bransz af met een speciaal voor het festival gemaakte voorstelling Like A Phoenix from the Ashes. Voor die laatste moet je wel een kaartje reserveren.

Check voor reserveringen, tickets en tijden de festivalsite https://festivalaanhogerwal.nl

SLUIT
SLUIT