Montmartre aan de Rijn is terug

Montmartre aan de Rijn is terugNa het succes van vorig jaar wordt de sprankelende Franse kunstmarkt op zaterdag 21 augustus wederom georganiseerd, tussen 11-16 uur. Behalve op het plein voor de Bergstraatkerk bruist het nu ook op het 5 Meiplein. Er is van alles te zien, te doen en te proeven.
De marktkramen pronken met kunst van bekende Wageningse kunstenaars, met brocante, tweedehands boeken, ambachtelijke streekproducten, en door tieners zelfgemaakte modieuze tasjes. Lokale ondernemers zijn van de partij en bieden hun waar aan. De Bergstraatkerk opent haar deuren voor bezichtiging. De omliggende horeca is ook helemaal in de sfeer en op de terrassen kunt u met een hapje of drankje genieten van de gezelligheid. De hele dag klinkt Franse muziek, sneltekenaars maken uw portret, of bieden een speciaal voor u gemaakte ansichtkaart. Wie wegdommelt in deze sferen wordt weer geactiveerd door goochelkunsten, of door een prachtig voorgedragen gedicht van Wageningse dichters. En doe mee met een potje Petanque (Jeu de boules)!
Speciaal voor tieners is de workshop Street Art onder inspirerende leiding van Xander van Soelen. Hiervoor is aanmelden noodzakelijk omdat er maar 12 plaatsen zijn, mail info@cultureleronde.nl. Jongere kinderen kunnen meedoen met het stoepkrijtfeest.
Alle info: http://www.cultureleronde.nl/montmartre-aan-de-rijn.

SLUIT
SLUIT