OGDD “LekkerVroeg” in “De Wilde Wereld”

OGDD “LekkerVroeg” in “De Wilde Wereld”Op zaterdag 24 februari is er voor de eerste keer een OGDD “LekkerVroeg” dansfeest in “De Wilde Wereld”.

Dansen van acht tot middernacht. Zaal open 19:45. Aanvang dansfeest 20:00 uur. Einde 00:30 uur.

OGDD “LekkerVroeg” is evenveel OGDD dansfeest , maar anderhalf uur vroeger. Het blijft ruim 4 uur feesten; maar nu kunnen de bezoekers op een redelijke tijd naar bed, waardoor men de zondag weer fris en fruitig opstaat. Door de vroege start (20:00 uur), biedt OGDD aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige dansavond. Na een gezamenlijk etentje kan men direct gezellig bij OGDD verder gaan. Oppas is op deze tijd eenvoudiger te regelen; dus ook meer fietsen met een kinderzitje voor de “Wilde Wereld”. Niet voor niets zijn feesten met deze tijden al een groot succes in Utrecht, Arnhem, Deventer, Nijmegen en Zwolle. Vroeg stappen wordt het nieuwe uitgaan. De dj’s van OGDD geloven er in dat ook Wageningen er klaar voor is.

Lekker dansen voor alle generaties op goede muziek in een ongedwongen sfeer. DJ’s Wiebe en Yvy draaien een melange van dansvloerdwingende (retro)pop, funk, (hard)rock, soul, disco , wereldmuziek, reggae, rock & roll en nederhits. Tevens worden er swingende historische en hedendaagse beelden van live optredens van de OGDD-idolen op het filmdoek vertoond. Veel nummers die men vaak wel kent, maar al jaren niet meer heeft gehoord. Een feest der herkenning, maar ook een muzikale ontdekkingsreis tussen de 60’s en heden.

Een toegangskaartje kost €5.00 , waarvan een deel gaat naar het goede doel “Kind in Benin”. Deze stichting ondersteunt lokale projecten in het West Afrikaanse Benin.
Er is geen voorverkoop; dus kom op tijd!!
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: http://www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: http://www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT