Ontdek het nieuwe cursusaanbod in Wageningen

Ontdek het nieuwe cursusaanbod in WageningenHet cursusseizoen is weer in volle gang, en de komende tijd gaan er in Wageningen tal van nieuwe cursussen en workshops van start. Deze worden verzorgd door meer dan 35 getalenteerde kunstenaars, vormgevers, fotografen, muzikanten, schrijvers en theatermakers. Je vindt dit diverse aanbod op één handige locatie: de website cursuswageningen.nl.

Met maar liefst 90 verschillende cursussen en workshops om uit te kiezen, is er voor iedereen wel iets boeiends te ontdekken. In het afgelopen jaar is het aanbod gegroeid en vernieuwd. Nieuw dit jaar zijn onder andere diverse collagetechnieken, werken met speksteen, raku stoken, biodanza, planten tekenen en tal van verschillende muzieklessen.

Wat de website echt bijzonder maakt, is de speciale sectie voor kinderen. Hierdoor kunnen kinderen en jongeren deelnemen aan creatieve activiteiten. Bovendien biedt de website handige zoekopties voor bedrijven, scholen en groepen die op zoek zijn naar cursussen die passen bij hun specifieke behoeften, en zelfs workshops voor teambuilding en bedrijfsuitjes.

Voor meer informatie en om het volledige aanbod te ontdekken, bezoek cursuswageningen.nl.

SLUIT
SLUIT