Opening EXPOSITIE ‘COLORATECTURA’ & Artisttalk

Opening EXPOSITIE 'COLORATECTURA' & ArtisttalkEXPOSITIE ‘COLORATECTURA’
in Huys Galerie LUCIA NOVALIS te Wageningen
23 OKT t/m 21 NOV 2021

Solo-expositie van Colombiaanse kunstenaar uit Berlijn in Wageningen!
Op ZATERDAG 23 OKTOBER om 15 uur opening van de expositie ‘COLORATECTURA’ in Galerie LUCIA NOVALIS met werk van CARLOS SILVA kunstenaar, architect en meubelontwerper geboren en getogen in Cali, Colombia.

Sinds Carlos in 1999 naar Berlijn verhuisde, evolueerde het stadslandschap op natuurlijke wijze zijn creatieve richting. Carlos‘ eerdere werken verkennen zijn persoonlijke en architecturale observaties van de stad, overgebracht via een aantal media: schilderkunst, installatie en beeldhouwkunst.

Carlos blijft zich concentreren op geometrie en klassieke proporties, een verdere invloed van zijn architecturale geest. Zijn werkwijze is een nevenschikking van controle en toeval, die doet denken aan oude kalligrafie-idealen. Elke penseelstreek heeft een gecontroleerde precisie, evenals de vloeiendheid van de lijn en de spontaniteit van de pols. Hij gebruikt veel levendige kleuren in zijn werk, waarbij elke tint ook zorgvuldig wordt gekozen en in de compositie wordt geplaatst. Deze combinatie van gebaren, vormen en kleuren vormt Carlos’ architecturaal geabstraheerde oeuvre. Meer dan 55 werken zijn te zien tijdens deze expositie: laat u betoveren tijdens de indrukwekkende reis door kleuren en vormen!

FEESTELIJKE OPENING 23 OKT 15 uur
kunstenaar aanwezig
extra event tijdens opening: ‘Kunstenaarsgesprek | Artisttalk’!
MEET & GREET CARLOS SILVA!
WELKOM !!!

Adres / address Galerie:
Nudestraat 9
WAGENINGEN

Zie ook: http://www.lucianovalis.nl
Insta: @LUCIANOVALIS

SLUIT
SLUIT