Rhinegold Festival: Jonge, aanstormende musici laten zien en horen dat klassieke muziek leeft!

Rhinegold Festival: Jonge, aanstormende musici laten zien en horen dat klassieke muziek leeft!RHINEGOLD FESTIVAL
Aanstaande 13, 14 en 15 oktober organiseert de klassieke pianist Michel Xie een nieuw kamermuziekfestival in Wageningen: Rhinegold Festival. Het doel van het festival is om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen en jonge topmusici van internationaal niveau een podium te bieden. Zij laten zien dat je van klassieke muziek energie krijgt en waar je jouw emoties in kwijt kan, maar ook waarin je tot rust kan komen en een moment voor jezelf kan creëren.

CONCERTEN
Elke avond vindt er een concert plaats in de sfeervolle Grote Kerk van Wageningen. Live performances zijn altijd veel mooier, specialer en raakt het de luisteraars directer. Je ervaart de musici van dichtbij en je ziet rechtstreeks hoe ze hun instrumenten bespelen of zingen. Laat je meevoeren door de muziek die vaak nauw aan het hart ligt van de uitvoerende musici. Zij leggen uit waarom zij van deze muziek houden en vertellen waar je als publiek op moet letten en welke beelden of emoties er opgeroepen kunnen worden. Daarnaast zijn er ook gratis evenementen, een familieconcert en worden er pop-up concertjes gegeven in Hotel de Wereld en de BBLTHK. Kortom, er is voor elk wat wils. Klassieke muziek leeft, en dat laten we zien en horen!

LINE-UP
Animato Kwartet (strijkkwartet), Annemiek de Bruin (klarinet), Beth&Flo (pianoduo), Coraline Groen (viool), Emma Roijackers (viool), Joel Siepmann (cello), Joost Willemze (harp), Mees Vos (hoorn), Michel Xie (piano), Raoul Steffani (bariton) en Tim Ouwejan (trombone).

TICKETS
Kaartverkoop verloopt via onze website: http://www.rhinegold.nl/tickets
U betaalt géén transactiekosten en er is 50% korting voor studenten en jongeren tot 30 jaar.

Meer informatie over de musici en de concerten:
http://www.rhinegold.nl

SLUIT
SLUIT