Schrijf jezelf lichter

Schrijf jezelf lichterSoms is er iets wat je nog wilt zeggen tegen iemand, maar het komt er niet van. Soms loop je over een kwestie te piekeren terwijl je in hetzelfde kringetje ronddraait en geen stap verder komt.

Een dergelijke last bij je dragen kost energie. Schrijf jezelf lichter kan je helpen deze last te verlichten! Je krijgt meer helderheid in wat er speelt en hoe dat effect heeft op jou.

Doe je mee aan deze schrijfochtend, dan maak je (eindelijk) écht tijd voor een bepaald onderwerp. Het doel is dat je het daarna kunt loslaten, dat je een punt kunt zetten in plaats van steeds een komma. Mijn inhoudelijke inbreng en de stille aanwezigheid van de andere schrijvers werken stimulerend. Tijdens Schrijf jezelf lichter delen we geen teksten, wel kun je aan het eind van de ochtend vertellen wat je hebt ervaren.

De schrijfochtend Schrijf jezelf lichter wordt gegeven door Annemarie Barbier en vindt plaats in Wageningen. Je kunt meedoen op 30 november of 13 december. Meer informatie staat op http://www.bergamot.nl/schrijf-jezelf-lichter/.

SLUIT
SLUIT