SPECIALE AFTERVIEW Expositie ‘Natureativity’

SPECIALE AFTERVIEW Expositie 'Natureativity'➡️🔔 NAGENIETEN van het succes van de expositie ‘Natureativity’ met een speciale AFTERVIEW. Alleen nog t/m VRIJDAG 10 SEPTEMBER op afspraak een persoonlijke AFTERVIEW mogelijk! Kom op een bijzondere wijze nog de prachtige combinatie van het werk van ROOS TERRA en SEBASTIAAN TERLOUW bewonderen. Bel Galerie LUCIA NOVALIS of stuur een mail om deze bijzondere view van het werk te plannen! Wij zijn nog aan het nagenieten van de expositie en de geslaagde finissage van afgelopen zondag, geniet nog even met ons mee! WELKOM!!

De expositie laat de verbinding met (de kracht van) de natuur voelen. De natuur als bron van kleur, passie, creativititeit, inspiratie en bezinning.

ROOS TERRA heeft als missie de binnenmens te verbinden met de natuur middels kunst omdat verbinding met de natuur bijdraagt aan een gelukkig leven. Roos wil je inspireren te blijven kijken naar dat wat je al kent en je motiveren zoveel mogelijk buiten te zijn. Haar meest recente werk uit het bijzondere project ‘Research new printing techniques’ is voor het eerst te bewonderen!

SEBASTIAAN TERLOUW zoekt als beeldhouwer en vormgever naar wat inherent in het materiaal besloten ligt. Of het vers of droog hout, een boomstam of een verlijmd reststuk betreft, Sebastiaan laat zich door de verschillende verschijningsvormen van de natuur inspireren en aan zijn draaibank vallen vaardigheden, inzicht vorm en schoonheid samen.
https://cultuurinwageningen.nl/wp-admin/media-upload.php?post_id=12715&type=image&TB_iframe=1
AFTERVIEW EXPOSITIE : T/M 10 SEPTEMBER op afspraak
Telefoon GALERIE: 06 – 23 18 07 01 of mail: info@lucianovalis.nl
Adres Galerie: Nudestraat 9 WAGENINGEN

Zie ook: http://www.lucianovalis.nl | http://www.roosterra.nl | http://www.edelhout.com

SLUIT
SLUIT