Theatervoorstelling Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen te zien bij SHOUT

Theatervoorstelling Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen te zien bij SHOUTOp vrijdag 21 april programmeert LHBTQ+ vereniging SHOUT Wageningen de theatervoorstelling “Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen” tijdens ons maandelijkse roze café in theater De Wilde Wereld. De voorstelling is in het Nederlands.

De deur is open vanaf 19:30 en om 20:00 begint de voorstelling.

Voor deze professionele voorstelling kun je kaartjes kopen a 12,50 per stuk (SHOUT leden krijgen een beetje korting) via onze website https://shoutwageningen.nl/product/ticket-nu-mijn-borsten-eraf-zijn/.

Over de voorstelling:
Caro Ilias is geen vrouw en eigenlijk ook geen man. Caro Ilias is non-binair.

Of eigenlijk vooral op zoek naar een versie van zichzelf waarin die zich thuis kan voelen. Maar jezelf zijn in een maatschappij die dit niet altijd accepteert kan een hele zoektocht zijn. Het transitieproces van Caro Ilias vormt de leidraad van Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen, met als grote vraag: Hoe samen jezelf te zijn?

Caro Ilias wil vieren wie we zijn. Samen met jou. Een feestje voor het omarmen van jezelf, ook wanneer dit voor je omgeving spannend is. In de voorstelling toont Caro Ilias diens persoonlijke zoektocht naar verbinding, angst voor afwijzing en vooral de schoonheid van jezelf worden. We nodigen jou uit op dit moderne huisfeestje voor het worden van de versie van jezelf waarin jij je thuis voelt. Wees welkom!

SLUIT
SLUIT