Thema Terras: “Folkcorn 50”, Is Wageningen een muziekstad?

Thema Terras: “Folkcorn 50”, Is Wageningen een muziekstad?Alweer het 3e Thema Terras van Museum De Casteelse Poort op 20 augustus.
Na Artificial Intelligence en Het Landschap Verstaan gaat het nu over Muziek. Altijd thema’s die aansluiten bij de tentoonstellingen.
Volgend jaar april hoopt het Museum een muziektentoonstelling te presenteren over muziek in Wageningen. Ook de groep Folkcorn (folkmuziek) zal daar een plekje krijgen. Omdat ze dit jaar al 50 jaar bestaan nu een Thema Terras met de Titel “Folkcorn 50”, Is Wageningen een muziekstad?
Er is in De Goede zaal van het museum ook nog een kleine expositie van een 13 tal posters, aankondigingen van optredens van Folkcorn door die 50 jaren heen.
Bert Van den Broek, medewerker binnen de tentoonstellingscommissie, zal kort een klein inkijkje geven hoe de tentoonstelling tot stand komt en wie weet kunnen we als Thema Terras nog input geven.
We praten dus over muziek op ons 3e Thema Terras waarbij de algemene vraag of Wageningen een muziekstad is centraal staat.
Het Thema Terras start om 14:00 uur en rond 15:30 zal er ook gelegenheid zijn om het optreden van Folkcorn bij te wonen achter het Museum.

Iedereen is van harte welkom, maar wel graag opgeven via info@casteelsepoort.nl
Zondag 20 augustus van 14:00 – 17:00 uur
Kosten € 5,00 met koffie, thee of een sapje.
Waar; Bowlespark1a, Wageningen

SLUIT
SLUIT