Top 2000 dansfeest in “De Wilde Wereld”.

Top 2000 dansfeest in “De Wilde Wereld”.OGDD (Onze Generatie Draait Door) gaat op zaterdag 30 december weer los in Wageningen met een Top 2000 dansfeest. De Laatste zaterdag van dit jaar wordt de zaal van “De Wilde Wereld” wederom omgetoverd tot een Top 2000 Café.
De eerste vier OGDD Top 2000 dansfeesten waren een groot succes. De laatste keren een uitverkochte zaal. Dus kom op tijd.
DJ’s Wiebe en Yvy draaien de dansvloerdwingende muziek van die OGDD-idolen die een plek hebben gekregen in de Top 2000 van 2022, met veel ruimte voor swingende historische en hedendaagse clips en filmbeelden van live optredens. Tijdens deze avond maak je een muzikale tijdreis tussen de 60’s en heden met een cocktail van dansvloerdwingende pop, -funk, -rock, -soul , -disco en -nederbeathits. Voor wie na een weekje thuis op de bank voorafgaand aan de jaarwisseling alvast samen in de stemming wil komen.
De avond kent een redelijk vroege start (21:00 uur) om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden en duurt tot 02:00 uur. Een toegangskaartje kost €5.00 waarvan een deel gaat naar het goede doel “Kind in Benin”.
Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: http://www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: http://www.facebook.com/OGDDFeesten

SLUIT
SLUIT