Wanka, Blair, Inge en Kor vertellen tijdens thematours over duurzaam wonen

Wanka, Blair, Inge en Kor vertellen tijdens thematours over duurzaam wonen Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaren Wanka, Blair, Inge en Kor uit Wageningen hebben daar ervaring mee en delen nu graag hun tips met anderen. Op woensdag 6 en zaterdag 9 maart stellen zij hun huizen open voor geïnteresseerden en vertellen ze over isoleren, de warmtepomp, balansventilatie en energieopslag. Aanmelden voor de thematours kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

De monumentale woning van Inge en Kor is voorzien van een combi-warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een energie-opslagsysteem. Met de energiemaatregelen zijn ze nu zeven maanden per jaar onafhankelijk van het openbare stroomnet. Op woensdag 6 maart delen zij ’s avonds graag hun ervaringen en tips met anderen.

Op zaterdag 9 maart kunnen bezoekers om 10:00 uur ook terecht bij de woning van Wanka en Blair. Zij hebben in vijf stappen hun huis verduurzaamd en delen nu graag hun ervaringen met de isolatie, de lucht/lucht warmtepomp en de warmteterugwinning met balansventilatie.

Aanmelden voor thematour
Inschrijven voor de thematours kan via: duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies.

SLUIT
SLUIT