Yes, Cultureel Café back in town!

YES! Cultureel Café Wageningen back in town!

Wageningen, op donderdag 7 oktober mogen wij u weer ontvangen in Café Loburg voor een aflevering van het Cultureel Café. Aanvang 20.30 en de toegang is gratis. I.v.m. de huidige Coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de QR code te scannen van de bezoekers bij binnenkomst.

Terwijl de gasten vanaf 20.00 uur binnendruppelen, spelen 2 dames op accordeons Franse musettes en wellicht ook wereldmuziek.

De avond wordt geopend door columnist Jean Gardeniers. De vaste bezoekers van ons Café kennen hem zeker nog wel. Hij laat ons zijn visie horen over actuele onderwerpen.

Vervolgens is het podium voor Keetje & Ko, een kleinkunst bandje uit Ede/Wageningen, piano, contrabas, cajon en zang. Zij zingen gedeeltelijk liedjes van anderen maar meest eigen teksten op bekende melodieën.

Zoals u van ons gewend bent bieden wij ook ruimte voor poëzie. De afgelopen paar jaar mochten wij genieten van de gedichten van stadsdichter Ivanka de Ruijter. Zij neemt vanavond afscheid en haar opvolgster Ellen van der Kolk neemt het poëziestokje over.

Janse Heijn doet ons weer versteld staan met zijn onnavolgbare goocheltrucs. Hij is sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met goochelen en is al heel wat jaren beroeps. Houd uw ogen goed open om te kunnen ontdekken hoe hij dat toch doet……lukt vast niet.

En natuurlijk ook als afsluiting een band. Niet zomaar een band maar de Ceresband!! Dat wordt weer lekker meezingen en vooral dansen.

Het volgende Cultureel Café is op 4 november in Café Loburg, hoek Heerenstraat/Molenstraat Wageningen. http://www.cultureelcafe.eu

SLUIT
SLUIT